Oferim temporar produse online, pentru care putem garanta stoc. Pentru alte produse (respiratorii, protecția capului și a ochilor și a feței), vă rugăm să contactați per e-mail sau telefonic. 

Locuri de muncă

Reprezentanți

PBMonline.be caută întotdeauna reprezentanți care doresc să întâlnească, să consilieze și să informeze potențialii clienți despre produsele noastre. Astfel, locurile de muncă devin cât se poate de sigure.

Despre PBMonline.be

PBMonline.be este site-ul nostru de îmbrăcăminte de siguranță, echipamente de protecție individuală, produse de curățare și igienă, PBMonline.be este construit în așa fel încât este un asistent perfect pentru a vinde aceste produse în regiunea dumneavoastră. Combinația contactelor din regiunea dvs., cu prețurile competitive și cu serviciile personalizate pe care le puteți oferi potențialilor clienți, reprezintă formula ideală pentru un job care vă poate completa cu ușurință veniturile.

În ce consta jobul

Vizitați potențialii clienți. Sunteți legați de client, nu de regiunea în care se află acesta sau in care vă aflați dvs. Vă sprijinim prin traininguri, probe și ne ocupăm de livrarea bunurilor. Obțineți acces la toate comenzile de la clienții dvs. prin intermediul datelor dvs. de conectare, și puteți urmări personal procesul de la comandă până la plată. Veți primi un raport a ratei dvs. de afaceri și a comisionului realizat pe lună. Social media nostru. vă poate sprijini în vânzări prin mijlocului newsletters-urilor, blog-urilor etc. Aceasta este o ocazie ideală pentru a plăti cheltuielile extra, care fac viața mai distractiva.

Vă putem ajuta cu începerea activității dvs. de reprezentanță ca o ocupație secundară, deoarece avem experiența necesară.

Ai devenit entuziast? Trimiteți CV-ul și motivația prin e-mail [e-mail protejat].