Afișați rezultatele

Echipament individual de protecție

Atenție: Datorită situației excepționale, NU există garanție de livrare pentru scuturile de față. Uită-te la secțiunea - Produse pentru Corona - unde garantăm livrarea.

Site-ul nostru conține o gamă completă de echipamente de protecție individuală, de la protecția capului până la încălțămintea de protecție și produsele conexe. Pentru a vă ajuta să găsi produsul dorit ușor și rapid, echipamentul nostru personal de protecție este împărțit în diferite categorii.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
2374 produs (e)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
2374 produs (e)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Care sunt echipamentele de protecție?

Echipamentul nostru individual de protecție este conceput astfel încât să ne asigurăm că persoanele care practică o profesie expusă riscurilor sunt în siguranță, și că părțile vitale a corpului sunt mereu protejate. Pentru ca muncitorii să lucreze în condiții de siguranță, angajatorii trebuie să furnizeze echipamente gratuite de protecție individuală. În plus, aceştia trebuie, de asemenea, să furnizeze informații adecvate în privirea utilizării și a întreținerii EIP-ului.

Echipamentele de protecție personală reprezintă un plus față de măsurile care trebuie luate pentru a face față riscurilor din locul de muncă. Pe lângă echipamentul de protecție, gândiți-vă și la alte aspecte, precum:

 • Mașinile si sculele trebuiesc bine întreținute;
 • Înlocuiți mașinele învechite, la nevoie;
 • Faceți verificări tehnice;
 • Stabiliți mereu precis metoda de lucru;
 • Găsiți alte alternative, când pericolele nu pot fi prevenite;

EIP-ul

Dacă aceste măsuri nu sunt suficiente, echipamentul individual de protecție trebuie să fie asigurat toți muncitorilor. Angajatorul are obligația de a oferi acest lucru gratuit angajaților săi și trebuie să indice locul unde echipamentul ar trebui folosit. Acest lucru se poate face, de exemplu, prin delimitarea zonelor de risc cu benzi de alertă . Angajații sunt obligați să folosească echipamentul individual de protecție și să participe la ședințele informative pentru instrucțiunile de siguranță.

Trei categorii de protecție

Echipamentele individuale de protecție pot fi împărțite în trei categorii:

 • Echipamente individuale de protecție împotriva riscurilor scăzute
  EIP-ul care se încadrează în această categorie sunt mijloace care asigură protecție fără instrumente sau expertiză. Gândiți-vă la îmbrăcămintea de ploaie, ochelarii de soare sau mănușile simple de grădină. Acestea ajută prevenția rănilor minore și superficiale și sunt dotate cu auto-certificare CE.
 • Echipamente de protecție individuală împotriva riscurilor medii
  EIP-ul din această categorie beneficiază de certificare emisă de o organizație competentă. Acest echipament trebuie să respecte directivele și reglementările descrise în conformitate cu Directiva CE 89 / 686 / CEE. EIP-ul care se încadrează în această categorie sunt căștile de protecție și ochelarii de protecție.
 • Echipament personal de protecție împotriva riscurilor ridicate
  Aceasta include EIP mai complexe, care îndeplinesc cerințe suplimentare în comparație cu EIP-ul din a doua categorie. Sunt incluse produsele care protejează împotriva riscurilor ridicate, care trebuie să respecte sistemul de asigurare a calității CE și trebuie să fie certificate de o organizație competentă. De asemenea, echipamentul individual de protecție din această categorie trebuie menținut cu atenție, deci trebuiesc urmate ședinte de formare obligatorie pentru folosirea acestui echipament. EIP-urile care intră în această categorie sunt de exemplu centurele de siguranță, care vă protejează de cădere și de la înălțimi mari.

Toate echipamentele noastre de protecție individuală respectă standardele corecte (EN). Acestea sunt descrise în detaliu în fiecare categorie de EIP.