Afișați rezultatele

Mănuși rezistente la frig

Dacă se lucrează mult cu mâinile într-un mediu rece, este important să folosiți mănuși protective din această categorie. Mănușile termice simple pot oferi o soluție acceptabilă, dar gama noastră include și mănuși protective și pentru condițiile extreme de frig.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
59 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
59 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mănuși de iarnă

Gama noastră include și mănuși de lucru de iarnă, care sunt extrem de potrivite pentru lucrul în condiții de frig. Chiar și atât de extrem încât unele mănuși de iarnă de lucru oferă protecție împotriva -50 ° C. Acestea sunt conforme cu standardul european 511: 2006. Acest standard se aplică mănușilor care protejează mâinile împotriva conductivității și a contactului rece până la -50 ° C. Protecția împotriva frigului este indicată de o pictogramă urmată de o serie de trei niveluri de performanță care se referă la proprietăți de protecție specifice.

A - Conducție rece

B - Contact rece

C - Test de penetrare a apei

0 1 2 3 4
A. Efectuarea frigului termic Izolarea ITR m² C ° / V
I <0,10 0,10 0,15 0,22 0,30 <I
B. Contactați frigul termic rezistență R in m² C ° / V
R <0,025 0,025 0,05 0,1 0,15 <R
C. Testul de penetrare a apei
Nu a reușit de succes - - -

Toate aceste mănuși trebuie să atingă cel puțin nivelul de performanță 1 pentru rezistență la abraziune și rupere. „0” înseamnă că nivelul 1 nu a fost atins în timpul testului. „X” înseamnă că testul nu a fost efectuat sau nu este posibil.

Mănuși de lucru de iarnă

Mănuși termoizolante sunt disponibile în diferite variante, cum ar fi căptușeala interioară și stratul de acoperire cu caracteristicile sale externe specifice. Garniturile populare includ acrilic și poliamidă. Acestea vă protejează mâinile de frig, astfel încât să puteți continua să lucrați confortabil și călduros. În plus, avem mai multe mănuși de lucru de iarnă care vă protejează mâinile împotriva frigului, izolați bine și sunt și impermeabile.

Mănuși rezistente la frig

Așa cum s-a descris mai sus, standardul EN 511: 2006 este unul dintre cele mai importante standarde pentru munca în care mănușile sunt rezistente la frig. În plus, aceste mănuși pot proteja, de asemenea, împotriva pericolelor mecanice și / sau a substanțelor chimice și a microorganismelor atunci când sunt rezistente la frig. În partea de jos a fiecărei mănuși este descris ce standard EN îndeplinește mănușa și cum funcționează mănușa de iarnă la nivelul de performanță, așa cum este descris în tabelul de mai sus.