Afișați rezultatele

Mănuși rezistente la frig

Dacă se lucrează mult cu mâinile într-un mediu rece, este important să folosiți mănuși protective din această categorie. Mănușile termice simple pot oferi o soluție acceptabilă, dar gama noastră include și mănuși protective și pentru condițiile extreme de frig.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
59 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
59 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mănuși de iarnă

Gama noastră include și mănuși de iarnă de lucru, care sunt extrem de potrivite pentru a lucra în condiții reci. Chiar atât de extrem încât unele mănuși de lucru de iarnă oferă protecție împotriva -50 ° C. Acestea respectă standardul european 511: 2006. Acest standard se aplică mănușilor care protejează mâinile împotriva conducerii și contactului rece până la -50 ° C. Protecția împotriva frigului este indicată de o pictogramă urmată de o serie de trei nivele de performanță care se referă la proprietățile de protecție specifice.

A - Efectuarea frigului

B - contactați frigul

C - Test de penetrare a apei

0 1 2 3 4
A. Efectuarea frigului termic Izolarea ITR m & sup2; .C ° / W
I <0,10 0,10 <I <0,15 0,15 <I <0,22 0,22 <I <0,30 0,30 <I
B. Contactați frigul termic rezistență R in m & sup2; .C ° / W
R <0,025 0,025 <R <0,05 0,05 <R <0,1 0,1 <R <0,15 0,15 <R
C. Testul de penetrare a apei
Nu a reușit de succes - - -

Toate aceste mănuși trebuie să atingă cel puțin nivelul de performanță 1 pentru rezistența la abraziune și la rupere. "0" înseamnă că în timpul nivelului de testare 1 nu a fost atins. "X" înseamnă că testul nu a fost efectuat sau nu este posibil.

Mănuși de lucru de iarnă

Mănuși termoizolante sunt disponibile în diferite variante, cum ar fi căptușeala interioară și stratul de acoperire cu caracteristicile sale externe specifice. Garniturile populare includ acrilic și poliamidă. Acestea vă protejează mâinile de frig, astfel încât să puteți continua să lucrați confortabil și călduros. În plus, avem mai multe mănuși de lucru de iarnă care vă protejează mâinile împotriva frigului, izolați bine și sunt și impermeabile.

Mănuși rezistente la frig

După cum este descris mai sus, standardul EN 511: 2006 este unul dintre cele mai importante standarde de lucru în cazul în care mănușile sunt rezistente la frig. În plus, este posibil ca aceste mănuși să protejeze împotriva frigului împotriva riscurilor mecanice și / sau a substanțelor chimice și a microorganismelor. În partea inferioară a fiecărei mănuși se descrie care standard EN îndeplinește mănușa și cum funcționează mănușa de iarnă la nivelul performanței, așa cum este descris mai sus în tabel.