Afișați rezultatele

Mănuși pentru uz general

Pentru a efectua în siguranță diferite activități, vă recomandăm să purtați întotdeauna mănuși. Gama noastră conține diferite mănuși de calitate, care respectă mai multe standarde europene. Purtarea mănușilor promovează de asemenea confortul în timpul muncii, și asigură că mâinile sunt curate, calde și constant protejate.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
310 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
310 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Protecția mâinilor

Mănușile vin în diferite forme și dimensiuni, și sunt special concepute pentru a proteja împotriva riscurilor externe, cum ar fi căldura sau produsele chimice. Înainte de a alege un tip de mănuși, trebuie evaluate tipurile de utilaje / materiale utilizate și riscurile legate de folosirea acestora, și rezistența dorită la șlefuire, tăiere, rupere sau temperaturi ostile. Există mai multe cerințe pe care mănușile pot și trebuie să le îndeplinească. Puteți să consultați cu ușurință standardele europene: astfel, va fi foarte simplu să alegeți mănușile potrivite. Aproape toate mănușile din catalog pot fi tipărite, la cerința dvs.

Mănuși de protecție

Mănușile noastre de protecție sunt optimale împotriva chimicalelor dăunătoare și a altor substanțe din exterior, dar și împotriva riscurilor de rănire. Pentru unele locuri de muncă, mănușile de protecție din piele sau din bumbac oferă o protecție suficientă împotriva prafului, dar pentru alte lucrări sunt necesare mănuși speciale mai rezistente. Purtarea mănușilor de protecție potrivite, reduce riscul de vătămare al angajaților la locul de muncă.