Afișați rezultatele

Absorbanți

Absorbanții noștri pot fi utilizați într-un număr mare de aplicații. De la întreținerea obișnuită, la curățarea substanțelor periculoase. Absorbanți sunt un ajutor pentru a se asigura că mediul de lucru este curat și sigur, și pentru a reduce daunele aduse mediului (puteți evita poluarea chimică cu acești agenți). Absorbanții sunt disponibili în diferite tipuri și dimensiuni.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?

Niciun produs nu se potrivește cu această selecție.

Absorbanții sunt destinați pentru lucrări și materiale specifice. Unii pot fi utilizați pentru întreținerea generală, în timp ce alți absorbanți sunt proiectați pentru curățarea uleiului sau a substanțelor chimice. Gama noastra larga de produse indeplinesc multe cerinte specifice. Vezi mai jos.

Absorbanți de ulei

Avem absorbanți specifici pentru ulei. Asceștia sunt hidrofobi, ceea ce le face ideale pentru absorbția uleiului în zone în care poate fi prezentă și apă.

Absorbanți industriali

Absorbanții industriali sunt ideali pentru absorbția rapidă, sigură și eficientă a uleiului și a altor lichide industriale, cum ar fi lubrifiantul, benzina, dar și ulei de gătit vegetal.

Amortizoare chimice

Soluția ideală pentru curățarea substanțelor chimice periculoase este absorbția acestora. Absorbanții din această categorie au capacități foarte mari de absorbție și sunt adecvate pentru a absorbi un număr mare de lichide, inclusiv acizii și alcalii agresivi.

Absorbanții sunt disponibili în diferite tipuri și dimensiuni

Foi și role
Acești absorbanți pot fi utilizați și în jurul mediului de lucru. Absorb scurgeri și picături, au o capacitate de absorbție foarte ridicată și sunt ușor de utilizat.

Mini rulouri - perne
Sunt ideali în jurul unei mașini de scurgere pentru a conține și absorbi uleiul și lichidele de tăiere. Avem rulouri industriale mini și rulouri de absorbție industrială.

Kituri pentru curățarea substanțelor periculoase
Fiecare pachet de absorbție (set în caz de vărsare) conține o selecție aleasă cu grijă a absorbanților pentru diferite scopuri. Aceste truse practice sunt foarte utile pentru a controla rapid și eficient lichidele periculoase.