Oferim temporar produse online, pentru care putem garanta stoc. Pentru alte produse (respiratorii, protecția capului și a ochilor și a feței), vă rugăm să contactați per e-mail sau telefonic. 

Serviciul Clienți: comenzi online

Comandarea cu PBMonline.be este ușoară. Mai jos puteți citi cum funcționează exact.

Alegeți produsele dorite, dimensiunea, de culoarea și numărul dorit. Produsul apare în colțul din sus în dreapta a coșului dvs. de cumpărături. Dupa ce adaugați produsul, puteți continua cumpărăturile sau plătiți pentru a finaliza comanda.


Coșul meu

Coșul de cumpărături conține prezentarea generală a comenzii dvs. Din coș, puteți șterge produse sau puteți schimba numărul acestora. Dacă sunteți mulțumit de conținut, faceți clic pe "Comandă".


Pasul 1: Datele mele

În acest ecran puteți introduce datele personale și adresa de livrare. Introducerea numărului dvs. de telefon este opțională.

După prima comandă, aceste date se află în sistem. Nu uitați să specificați adresa de livrare, dacă aceasta nu este aceeași cu adresa de facturare.


Pasul 2: Plătiți

Plata in avans
Dacă alegeți să plătiți în avans, veți obține o reducere de XNUMX%. Puteți indica acest lucru la checkout. Reducerea este imediat dedusă.
Din momentul primirii plății, produsele comandate sunt livrate în aceeași zi.

Termen de plată
Termenul nostru de plată standard este de XNUMX (de) zile după data facturii.
Alți termeni de plată trebuie să fie acordați, iar pot afecta prețul final. La depășirea termenului de plată vă vom cere să plătiți facturile restante înainte de a putea plasa o comandă nouă.

Costuri de transport Belgia
PBMonline.be utilizează cel mai mic preț pentru toate produsele. Cu toate acestea, încercăm să vă oferim transportul gratuit. În interesul mediului, putem decide, uneori, să livrăm o comanda câteva zile mai târziu (desigur, în consultare reciprocă și numai după aprobarea dvs).

Pentru comenzile din Țările de Jos același lucru se aplică și pentru comenzile din Belgia. 


Pasul 3: Confirmare

Veți primi imediat o confirmare a comenzii dvs. pe site, dar și prin e-mail.
Aveți întrebări? Apelați (+ XNUMX) (XNUMX) XNUMX-XNUMX XNUMX XNUMX. Suntem disponibili în zilele lucrătoare între orele XNUMX - XNUMX: XNUMX. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu comanda sau cu întrebările dvs.!