Oferim temporar produse online, pentru care putem garanta stoc. Pentru alte produse (respiratorii, protecția capului și a ochilor și a feței), vă rugăm să contactați per e-mail sau telefonic. 

Linkul OCI

Vreți mai multe detalii despre comenzile efectuate de dvs. și doriți sa simplificați procesul de comandare? Folosiți linkul nostru OCI. Acesta vă permite să vizualizați și să comandați bunuri in oferta prin sistemul ERP, iar comanda dvs. va fi plasată în sistemul nostru digital de achiziții.

Operațiunea link OCI

Un link OCI este o legătură tehnică cu sistemul dvs. de achiziție. Prin intermediul acestei legături puteți căuta și comanda cu ușurință produsele dorite, la prețurile corecte și cu toate informațiile necesare. Odata ce comanda dvs. este completă și se află în coșul de cumpărături, este trimisă către sistemul ERP pentru verificare. După confirmarea finală a clientului și aprobarea ERP, comanda ne este returnată astfel încât noi sa începem să o procesăm.

Avantajele link-ul OCI

Datorită linkului OCI, nu mai va mai trebui să copiați manual datele despre articolele comandate și veți avea întotdeauna informații despre disponibilitatea produselor. În plus, veți putea consulta fișierului nostru extensiv de achiziționari și veți putea afișa prețurile actualizate (se ține cont si de acordurile luate pentru prețuri). Cu ajutorul linkului OCI, cumpărăturile sunt automatizate și permit economisirea timpului. De asemenea, linkul OCI oferă posibilitatea de a primi și procesa note digitale de livrare și facturi.

Procedură de comandă mai eficientă

Lucrând astfel, se creează o procedură de comandare mai eficientă. Atunci când vreți sa efectuați o comandă, procesul poate dura mult timp prin solicitarea unei cereri și introducerea acesteia in sistemul nostru. Comenzile online sunt mult mai simple si rapide cu legătura OCI. Puteți selecta cu ușurință produsele dorite pe site-ul nostru, comanda va fi plasată în sistemul dvs. de achiziții și după aprobarea dvs. ne va fi trimisă pentru procesare. Linkul OCI oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea o listă cu toate produsele preferate pe care le puteți comanda simultan.

Doriți o modalitate simplă pentru a efectua comandă prin intermediul site-ului nostru? Contactați-ne la numarul de telefon 0473 - 55 98 47 sau trimiteți-ne un e-mail la [e-mail protejat].