Afișați rezultatele

Cârpe de curățare

Stofele de lustruire sunt disponibile în diferite materiale. Cârpele de bumbac absorb petrol și apă, poliesterul nu. Cu cârpele de culori închise nu poți oberva dacă sunt deja murdare. Acestea sunt ideale pentru lucrările de mantenanță sau pentru curățarea uleiului. Cârpele de culori deschise ajută la o muncă curată, ideală, de exemplu, pentru atelierele de caroserii, companiile de asamblare, etc.

Bumbacul alb subțire este ideal pentru parchet și alte aplicații pentru un finisaj perfect. Nu sunteți sigur care tip de cârpe de curățare se potrivește cel mai bine aplicației dvs.? Suntem bucuroși să vă oferim sfaturi.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
3 produs (e)
3 produs (e)

Cârpe de curățare

Cârpele de lustruire din gama noastră sunt fabricate din bumbac, poliester și pânză. În funcție de activitatea de curățare, se poate alege țesutul și culoarea dorită. Cu ajutorul cârpelor noastre de curățare puteți absorbi anumite substanțe, dar uneori o cârpă de curățare nu este suficientă pentru acest scop; de aceea sortimentul nostru conține și mai multe absorbante . Cârpele reprezintă o bună alternativă pentru hârtia de curățare. Dacă lucrați cu solvenți, vă recomandăm să folosiți cârpe albe deoarece nu pot lăsa pete de culoare.

Cârpe de curățat

Ștergătoarele din spumă sau terry absorb mai multă umiditate decât țesăturile de bumbac. Avantajul cârpelor de curățare care sunt albe este că puteți vedea mai bine când pânza de lustruire este murdară și puteți înlocui cârpa pe care o folosiți cu una nouă. Ștergătoarele de culoare închisă absorb la fel de bine ca și ștergătoarele subțiri sau albe; spre diferență de acestea, sunt mai ieftine, deoarece sunt în circulație mai multe haine colorate sau închise. Stofele din bumbac alb sunt ideale pentru finisarea parchetului sau a altor materiale pe care nu pot fi lăsate urme de murdărie. Bumbacul absoarbe bine și murdăria și soluțiile adezive.

Cârpele de șters

O cârpă de curățare poate fi utilizată de mai multe ori în timpul lucrului. Ele sunt extrem de potrivite pentru a lustrui suprafețe, sau de exemplu pentru a curăța conductele de aer în mediul de lucru. Cârpele mai mari sunt potrivite pentru îndepărtarea grăsimii și uleiului. Cârpele de curățare sunt disponibile în saci și în cutii. Cutiile sunt ușor de utilizat și au o deschidere care ușurează extragerea cârpei de curățat.