Bumbac închis

Cârpele de lustruire din bumbac absorb tot atât de bine cât cârpele de lustruire de culoare deschisă. Când cârpa e murdară, nu se poate vedea, ceea ce constituie un dezavantaj; din acest motiv cârpele de curățare colorate sunt considerabil mai ieftine. Acest lucru se datorează și faptului că sunt mai multe haine de culoare închise în circulație, comparativ cu cele de culori pastelate.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
1 produs (e)
1 produs (e)

Cârpe de lustruire colorate

Cârpele colorate de lustruire au aceeași absorbție ca și cârpele de lustruire albe. În general, cârpe de colorate sunt adesea folosite pentru mediile intens poluate. Sunt ideale pentru lucrările în care nu contează culoarea și în care cârpele devin foarte murdare. De asemenea, acestea sunt optimale din punct de vedere economic, deoarece pot fi spălate și reutilizate de mai multe ori.

Cârpe de lustruire din bumbac

Cu cârpele de lustruire din bumbac închis este mai puțin clar să vedeți pe țesut murdăria îndepărtată în timpul ștergerii. Când se lucrează cu solvenți, se recomandă utilizarea cârpelor de lustruire albă, deoarece acelea închise pot avea țesături sintetice și pot lăsa pete de culori. Datorită reacției chimice a solventului cu cârpa, poate fi eliberată culoare. Cel mai mare avantaj al cârpelor de lustruire din bumbac întunecat este că acestea pot fi folosite pentru curățarea mai grea. Ele sunt de asemenea reutilizabile.