Bumbac alb

Cârpele de bumbac alb sunt ideale pentru finisarea parchetului, lemnului sau a altor materiale pe care nu se pot lăsa dungi sau murdărie în urmă. Bumbacul absoarbe reziduurile de clei și puteți vedea imediat când cârpa este murdară.

Cârpele de curățat din bumbac alb sunt disponibile în loturi de 10 sau 25 kilograme.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
1 produs (e)
1 produs (e)

Cârpe din bumbac alb

Cel mai mare avantaj al cârpei de bumbac alb este faptul că acestea nu au culoare și puteți verifica cu ușurință dacă sunt încă curate; din acest motiv aceste cârpe sunt adesea folosite pentru motive igienice. Când lucrați cu solvenți, vă recomandăm să folosiți cârpe de bumbac alb, deoarece acestea nu vor elibera nici o culoare care poate desprinsă din țesut de solvent. Un alt avantaj a cârpelor de bumbac albe este că pot fi folosite de mai multe ori, astfel încât respectați și mediul înconjurător.

Bumbac alb

Cârpele din bumbac alb sunt de asemenea potrivite pentru grăsime și umiditate, ceea ce le face potrivite în atelierele în care se lucrează cu părți metalice fine, electronice și multe altele. Cârpele de bumbac alb sunt, de asemenea, extrem de potrivite pentru transport: bumbacul este un țesut rezistent. Cârpele de curățat din bumbac alb sunt ambalate într-o cutie sau într-o pungă, în lot de 10 sau 25 kg. Datorită ambalajului, cârpele neutilizate rămân curate.

Cârpe de lustruire din bumbac alb

Cârpele de curățare derivă din îmbrăcăminte care nu mai poate fi folosită, cum ar fi cămăși de bumbac. Cârpele de bumbac alb sunt bune pentru lustruirea suprafețelor netede, cum ar fi mașinile sau curățarea mecanicii fine. Dar, de asemenea, sunt bune pentru finisajul lemnului sau alte materiale, în cazul în care nu pot fi lăsate în urmă dungi sau mizerie. Bumbacul absoarbe bine și reziduurile de lipici.