Afișați rezultatele

Bumbac colorat

Cârpele de culori deschise vă ajută să lucrați curat și sunt, ideale, de exemplu, pentru magazine, autoturisme, companii de asamblare, etc. Reprezintă o alternativă perfectă și ecologică pentru hârtia de curățare.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
1 produs (e)
1 produs (e)

Cârpe de lustruire din bumbac de culoare deschisă

Cârpele de curățat din bumbac de culoare deschisă derivă din îmbrăcăminte care nu mai poate fi purtată: gândiți-vă, de exemplu, la tricourile polo spălate și reciclate, sau tricouri subțiri. Datorită bumbacului, aceste cărpe sunt moi și absorb bine uleiul și apa. De aceea, cârpele de bumbac de culoare deschisă sunt ușor de utilizat în industrie, dar și în companii de asamblare, de imprimare, etc. În plus, ele sunt, desigur, fară nasturi, fermoare sau alte inchizători, astfel încât să nu lăse zgârieturi.

Cârpe de lustruire ușor colorate

În această categorie veți găsi cârpe de bumbac de culoare deschisă, denumite și cârpe de lustruire ușor colorate. Cârpele sunt sortate după culoare, iar culorile mai deschise cele reprezentate în această categorie. Ele sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a absorbi o mulțime de lichide. Cârpele de curățare colorate sunt disponibile în cutii de 10 kg și pungi de 10 sau 25 kg. Aceste cârpe sunt perfecte pentru murdăria brută și grosolană.