Afișați rezultatele

Terry

Terry-ul absoarbe mai multă umiditate decât cârpele de lustruire obișnuite din bumbac. Aceste cârpe sunt folosite pentru uscarea suprafețelor. Condensul poate fi îndepărtat cu acest țesut, dar și uleiul sau alte substanțe. Calitatea albă garantează ușurința de a verifica statul de murdărie a cârpei în timpul folosinței - cu varianta colorată nu se observă atât de bine.

Cârpele de lustruire din pânză fină sunt moi și potrivite pentru lustruire, dar pot, de asemenea, fi folosite și pentru absorbirea substanțelor.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?

Niciun produs nu se potrivește cu această selecție.

Cârpe din pânză terry

Cârpele de lustruire din terry sunt fabricate din țesut reciclat și spălat. Este ideal pentru locurile de muncă cu poluare intensă, deoarece are o rezistență ridicată la tracțiune și o absorbție ridicată. Pânzele de lustruire au, de asemenea, o calitate solidă și pot curăța cea mai grea murdărie. Terry-ul poate absorbi bine lichidele și poate fi folosit în curățarea părților mecanice fine.

Terry precum stofă de lustruire

Pânzele de lustruire și finisaj sunt reutilizabile, și sunt disponibile în varianta albă sau colorată. La cele albe, puteți observa când sunt prea murdare pentru a fi utilizate. La Terry-ul colorat, însă, este mai greu de verificat nivelul de mudărie, cu toate că este la fel de eficient în curățare; țesutul colorat este mult mai difuzat decât varianta albă.

Pânză de lustruire albă

Pe lângă absorbția substanțelor și a lichidelor, cârpele de terry alb pot fi, de asemenea, utile pentru tamponarea scurgerilor de ulei. Acestea pot fi ușor plasate sub o mașină, astfel încât să puteți verifica eventuale picături de ulei care sfârșesc pe pânza fină de terry. Cârpele din această categorie sunt potrivite pentru diferite ateliere sau tipuri de industrii.