Afișați rezultatele

Cămăși

Avem o gama largă de cămăși de lucru: cu mâneci scurte sau lungi, cămăși de bună calitate, din bumbac confortabil sau din bumbac și poliester. Toate cămășile de lucru pot fi imprimate, la cerința dvs. O cămașă va arăta întotdeauna bine, însă puteți alege ce preferati din gama noastra de produse, care oferă cămăși sofisticate dar și cămăși albe simple.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
21 produs (e)
21 produs (e)

Cămăși

Cămășile noastre sunt potrivite pentru industrie, construcții, comerț, etc. Ele sunt la modă, dar concepute și din punct de vedere funcțional, pentru siguranța dvs. Avem cămăși de diferite tipuri: nonchalant, casual, sau elegante, în diferite culori. Toate cămășile noastre au buzunare și nasturi, astfel încât să fie ușor sa stocați lucruri. Unele cămăși au, de asemenea, un buzunar special separat pentru telefonul mobil.

Cămăși de lucru

Cămășile noastre de lucru sunt potrivite atăt pentru muncă, cât și pentru timpul liber. Avem cămăși de lucru cu spate lung, și cămăși pre-tratate împotriva micșorării. Culoarea acestui articol este foarte importantă pentru look: de exemplu, albul este potrivit pentru afaceri și business, la fel ca și albastrul deschis (cu toate că acesta este văzut ca fiind mai puțin formal). Este posibilă imprimarea cămașii de lucru cu sigla companiei, un text sau ambele. De asemenea, avem cămăși certificate în conformitate cu standardele EN ISO 11612 și EN 1149-5. Normativul EN ISO 11612 este dedicat indumentelor care protejează împotriva căldurii și a flăcărilor, pe când EN 1149-5 indică satisfacerea cerințelor în caz de riscuri electrostatice, precum cele din mediile cu risc de descărcare bruscă a sarcinilor electrostatice.

Cămăși cu maneci scurte

Avem cămăși de lucru cu maneci scurte sau cu mâneci lungi. În timpul verii, este mai plăcut să purtați o cămașă cu mâneci scurte, astfel încât să conservați un aspect plăcut, în ciuda temperaturilor de afară. Articolele Havep sunt disponibile în mâneci scurte și lungi. Toate cămășile de lucru sunt confortabile, și oferă o libertate de mișcare optimala.