Afișați rezultatele

Jachete

Dispunem de o gamă largă de jachete de lucru pentru bărbați și femei, sau unisex. În funcție de lucru, haina trebuie să îndeplinească diferite caracteristici, astfel încât să funcționeze bine în toate circumstanțele și, mai ales, să vă țină în siguranță. Oferim diferite tipuri de jachete de lucru, cum ar fi cele pentru timpul iernii sau pentru construcții.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
834 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
834 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jachete de lucru

Jachetele de lucru trebuie să vă protejeze de vânt și de vreme. Jachetele noastre profesionale de lucru au un înalt confort și sunt disponibile în diferite modele, culori și dimensiuni. În general toate sunt unisex, cu câteva excepții. Vă rugăm să rețineți că atunci când achiziționați o jachetă trebuie sa valutați diferiți factori, precum: să puteți avea acces ușor la buzunare, unde sunt dispuse buzunarele jachetei, în ce conditii meteriologice sau sezon va fi purtata jacheta, etc. De asemenea, important ca jacheta să ofere protecție adecvată în mediul de lucru. De exemplu în unele cazuri ar putea fi suficientă o jachetă antipraf, iar in alte condiții este necesar un halat de laborator.

Mărcile jachetelor

Jachetele noastre de lucru sunt de diferite mărci și calități. Cele de la firma Helly Hansen vă permit să lucrați la uscat și căldură, în condiții de siguranță. Aceste jachete au un sistem de trei straturi, astfel încât să vă poată proteja de apă, menținănd temperatura corpului, fiind în același timp antitranspirante. Jachetele M-Wear oferă o protecție personală optimă la un preț accesibil. Produsele din gama M-Wear variază de la îmbrăcămintea de ploaie, până la jachetele de lucru ignifuge; pe scurt, oferă protecție pentru diferite lucrări și condiții.

Jachete de lucru pentru iarnă

În timpul iernii, jachetele de lucru ar trebui să ofere suficientă căldură, dar și să protejeze împotriva precipitațiilor de iarnă. Jachetele din această categorie asigură o protecție suficientă pentru cele mai extreme condiții, și oferă o protecție mai mare decât o haină obișnuită de iarnă. Aceste geci sunt impermeabile și pot fi imprimate cu un logo sau siglă.

Îmbracaminte pentru construcții

Jachetele noastre de lucru sunt de asemenea potrivite pentru construcții. Avem îmbrăcăminte de construcții rezistentă la apă, dar și reflectorizantă, ignifugă și antistatică. Dacă folosiți adesea buzunarele pantalonilor de lucru, este util să aveți o jachetă de lucru scurtă, astfel încât să puteți accesa cu ușurință lucrurile dvs. fără a avea întotdeauna nevoie să vă ridicați haina.