Afișați rezultatele

Pantaloni

Dispunem de o gamă largă de pantaloni de lucru pentru bărbați, femei și copii. Avem pantaloni potriviți pentru orice munca, inclusiv blugi, pantaloni cu genunchiere sau pantaloni ignifugi. Pe scurt, toți pantalonii de lucru profesionali bazați pe comfort și siguranța.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
630 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
630 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pantaloni de lucru

Sortimentul nostru de produse include pantaloni de lucru, cum ar fi pantalonii standard care protejează împotriva murdăriei și vopselei. Pentru lunile de vară avem pantaloni scurți de lucru, de la cei reflectorizanți pana la cei cu diferite buzunare. Gama noastră conține, de asemenea, pantaloni de lucru care au proprietăți ignifuge și pantaloni impermeabili ce pot fi folositi, de exemplu, împotriva ploii.

Marca pantalonilor de lucru

Pantalonii de lucru sunt fabricați în principal din poliester, bumbac sau Proban. Cei din poliester sunt ușor de curățat și îmbrăcat. Bumbacul este cunoscut pentru confortul său și absoarbe bine umiditatea. Probanul are capacitatea de a face ignifuga bumbacul. Buzunarele de pe genunchii pantalonilor de lucru sunt fabricate din materialul rezistent Cordura®. Oferim pantaloni de lucru de la branduri bine cunoscute și de încredere, cum ar fi HAVEP, Majestic, Sioen și Wrangler.

Pantaloni pentru bărbați

În funcție de lucru, avem pantaloni cu buzunare "normale" sau buzunare suplimentare. Acestea oferă spațiu suplimentar pentru stocarea sculelor, astfel încât angajatul să le aibe la îndemână, și ca munca să poată fi conclusă mai rapid. Buzunarele la genunchi în care pot fi plasate genunchierele respectă standardele EN XNUMX: XNUMX + AXNUMX: XNUMX si sunt de ajutor atunci când lucrul se efectuează prevalent într-o poziție îngenuncheată. Acest standard este aplicabil numai în combinație cu genunchierele certificate.

Pantaloni de lucru de damă

Căutați pantaloni de lucru pentru femei? Pantalonii de lucru obișnuiți nu sunt în general încântatori și de aceea avem și un număr de pantaloni de lucru special pentru doamne. Astfel, ca femeie, puteți lucra în siguranță și confortabil, cu o protecție adecvată, folosind pantaloni de lucru specifici. Aceasta gamă de articole include pantaloni denim și pantaloni de lucru cu buzunare consolidate Cordura®. În sortimentul nostru puteți găsi și pantaloni pentru copii.