Afișați rezultatele

Pulovere

Avem o gamă largă de pulovere și bluze care sunt potrivite pentru diferite condiții meteorologice, astfel încât să puteți lucra îmbăcați confortabil și călduros. Puloverele și bluzele noastre îndeplinesc diferite standarde EN, acestea fiind indicate la fiecare produs în parte.
citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
281 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
281 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pulover

Un pulover ar trebui să fie confortabil și să nu vă încurce în timpul lucrului. Avem diferite tipuri de pulovere, în diferite modele și culori: astfel, puteți comanda produsele care reflectă cel mai bine identitatea corporativă a companiei dvs. În sortimentul nostru de produse puteți găsi pulovere cu gât rotund, guler polo sau fermoar; de asemenea, avem și pulovere din fleece, polo, cu glugă sau Commando. Gama noastră include articole de la branduri celebre precum M-Wear, Blåkläder și Santino. Puloverele noastre sunt în general, unisex, dar avem și modele specifice pentru femei.

Pulovere de lucru

Materialul este cel mai important pentru un pulover de lucru. Un pulover din bumbac este confortabil și previne electricitatea statică. Poliesterul este însă mai durabil. De asemenea, avem pulovere din material combinat (bumbac, poliester și terry). Avem și pulovere de lucru reflectorizante, în conformitate cu standardul EN ISO 20471. Articolele care respectă standardele IEC 61482-1-2 / EN ISO 11612 / EN 1149-5 sunt rezistente la foc, vă protejează împotriva căldurii și a flăcărilor, sau de descărcările electrostatice. IEC 61482 reprezintă standardul de protecție împotriva pericolelor termice ale unui arc electric, conform testului BOX.

Imprimarea puloverelor

Puloverele noastre de lucru sunt, prin urmare, potrivite pentru toate activitățile, de la munca obișnuită la activități în care puloverele de lucru trebuie să respecte anumite standarde EN. Indiferent de stilul de lucru, în gama noastra de produse puteți găsi ușor indumentele de lucru de care necesită compania dvs. Sortimentul nostru ofera pulovere de diferite culori; acestea pot fi imprimate cu un slogan, cu logo-ul sau textul companiei. Contactați-ne pentru dacă doriți să imprimați puloverele de lucru.