Afișați rezultatele

Salopete

Din cauza crizei Corona, sunt disponibile puține salopete de unică folosință. Nu putem garanta stocul și, prin urmare, vom anula comenzile. Sunați la +32473559847 pentru mai multe informații. Multumesc pentru intelegere.

În categorie Coroană puteți vedea ce avem în stoc și putem livra.  

 

Catalogul nostru este foarte diversificat, conținând articole pentru orice nevoie. Avem salopete de unică folosință sau care pot fi refolosite. Acestea protejează de praf, agenți de curățare, vopsea, sau alte substanțe care pot fi pulverizate in aer. De asemenea, avem si salopete specifice pentru protectia împotriva agenților chimici, sau ignifuge.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
283 produs (e)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
283 produs (e)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Salopete

Produsele noastre sunt foarte diversificate. Avem salopete de unică folosință care vă protejează împotriva agenților de curățare, vopselei și pulverizării non-periculoasă. Acestea pot fi utilizate numai ca dispozitiv de protecție pentru îmbrăcămintea de bază. Gama noastră include și salopete împotriva particulelor solide și agenților chimici lichizi. În plus, avem și salopete grele pentru a lucra în departamente tehnice de investigare, care oferă echilibrul esențial între confort și performanță. În sortimentul nostru puteți găsi, de asemenea, combinezoane confortabile ignifuge; acestea sunt special concepute pentru protecția termică, dar asigură și o protecție excelentă împotriva particulelor de praf și stropilor de lichid.

Salopete de lucru

Unele combinezoane sunt ideale pentru a fi folosite în laboratoare, în agricultură, pentru lucrări generale de curățare, sau prelucrarea azbestului. Aceste salopete de lucru îndeplinesc standardele EN ISO 13982-1 (tip 5) / EN 13034 (tip 6). Alte salopete sunt concepute pentru a forma o barieră împotriva agenților de contaminare sau produselor chimice organice/inorganice.

Imprimarea salopetelor

Putem imprima echipamentul personal de protecție comandat de dvs, inclusiv salopetele. Nu este posibilă imprimarea tuturor salopetelor. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Mai jos puteți citi standardele cele mai întâlnite. Vă rugăm să rețineți că acestea nu sunt toate. În general, la fiecare produs este specificat standardul pe care îl respecta.

 • EN 14605 (tip 3 și 3B): îmbrăcăminte de protecție împotriva substanțelor chimice lichide, inclusiv testul de rezistență la permeabilitate.
 • EN 14605 (tip 4 și 4B): îmbrăcăminte de protecție împotriva substanțelor chimice lichide, inclusiv testul de rezistență la permeabilitate.
 • EN ISO 13982-1 (tip 5 și 5B): îmbrăcăminte de protecție împotriva chimicalelor sub formă de particule.
 • EN 13034 (Tip 6): îmbrăcăminte de protecție împotriva substanțelor chimice lichide tip 6 de la PB (6).
 • EN ISO 14116: îmbrăcăminte de protecție împotriva flăcărilor. Materiale compozite și îmbrăcăminte care limiteaza răspândirea flacărilor.
 • EN 1149-5: îmbrăcăminte de protecție cu proprietăți electrostatice, pentru a preveni incendiile și exploziile.
 • EN 1073-2: îmbrăcăminte de protecție împotriva contaminării radioactive.
 • EN 14126: îmbrăcăminte de protecție - cerințe de prestare și metode de testare pentru îmbrăcămintea de protecție împotriva agenților contagioși.
 • EN 12941: aparate de protecție respiratorie - filtre comandate combinate cu o cască sau o glugă - Cerințe, teste, mărci.
 • EN 943: îmbrăcăminte de protecție împotriva substanțelor chimice solide, lichide și gazoase periculoase, inclusiv aerosolii lichizi și solizi.