Afișați rezultatele

Cămăşi

Avem o gamă largă tricouri de lucru: de la cele de bază, până la cele fluorescente. Tricourile noastre sunt disponibile cu mâneci scurte sau mâneci lungi. În general, cele mai multe tricouri și cămăși sunt unisex, dar unele sunt specific pentru dame, bărbați sau copii. De asemenea, la cerința dumneavoastra, indumentele pot fi imprimate cu un logo sau slogan.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
563 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
563 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cămăşi

În gama noastră de tricouri va exista întotdeauna unul potrivit pentru compania și activitățile dvs. Produsul trebuie întotdeauna să îndeplinească anumite cerințe, cum ar fi aspectul și, cel mai important, confortul. Tricourile sunt purtate pe tot parcursul zilei de lucru și, prin urmare, trebuie să fie confortabile și de înaltă calitate. În ceea ce privește aspectul, nu orice tricou este potrivit pentru compania dvs. Oferim diferite tipuri de produse, in specific: tricouri simple de lucru (T-Shirts) și tricouri polo (mai elegante). Avem de asemenea tricouri si bluze termice: îmbrăcămintea Viloft. Aceasta are un confort sporit la purtare și se simte confortabil pe piele. Nu provoacă mirosuri neplacute, este transpirantă și are proprietăți de reglare a umidității.

Imprimare pe tricouri

Oferim posibilitatea de a imprima cămășile și tricourile cu un logo, un text, sau ambele. Astfel, puteți promova compania dvs., și va fi întotdeauna vizibil din ce companie fac parte angajații: pe scurt, indumentele pot fi în totala în conformitate cu identitatea corporativă a companiei. Când îmbracamintea și angajații sunt reprezentativi și ușor de identificat, inspiră încredere clientului.

Standarde de protecție

Sortimentul noastru include tricouri de lucru cu o calitate ignifugă care nu se pierde la spălare. Avem și tricouri de lucru Sioen, care au un efect antibacterian permanent contra mirosurile neplacute. Alte indumente sunt ignifuge și anti-statice. În descrierea fiecărui tricou se precizează dacă îndeplinește anumite standarde, cum ar fi standardul IEC 61340 pentru protecția componentelor electronice de fenomenele electrostatice.

Tricourile de lucru

Tricourile noastre sunt potrivite pentru exterior, dar gama noastră include și tricouri care pot fi purtate sub alte bluze, sau polo elegante. Avem de asemenea tricouri termice potrivite pentru exterior la temperaturi scăzute.