Afișați rezultatele

Veste

Stocul nostru conține diferite tipuri veste, pentru diferite tipuri de muncă. Puteți vedea aici gama largă de veste, de la vestele de trafic cu vizibilitate înaltă, până la vestele de salvare conforme standardului EN ISO 12402 Personal Floating Equipment. Sortimentul nostru cuprinde și veste de răcire.
citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
44 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
44 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veste

Vestele noastre sunt speciale pentru a optimiza condițiile de lucru. Vestele termoizolante vă ajută să optimizați performanțele în timpul muncii, pentru că stabilizează echilibrul termic: aceste indumente vă mențin răcoroși la temperaturi calde, și mentin căldura atunci când este frig. Vestele noastre sunt potrivite pentru diferiți utilizatori. De asemenea, oferim diferite veste de trafic cu vizibilitate ridicată.

Veste de salvare

Standardul EN ISO 12402 este format din patru normative diferite, ce privesc vestele de salvare și ajutoarele pentru flotabilitate. Fiecare dintre acestea descrie un tip de veste de salvare, care este specific pentru un anumit grup de utilizatori.

  • EN ISO 12402-5: veste de salvare 2006 (nivel 50)

Flotabilitate maximă de 50 Newton. Potrivit pentru înotătorii buni care se află în apă protejată. Nu este în sigur pentru oamenii în stare de inconștiență. Potrivit pentru persoane de la 40 kg.

  • EN ISO 12402-4: veste de salvare 2006 (nivel 100)

Flotabilitate maximă de 100 Newton. Potrivit pentru adulții și copii care pot înota, și care sunt pe apă interioară (de ex. piscine) sau apă protejată. Aceste veste pot fi la limita siguranței pentru oamenii în stare de inconștiență, în funcție de hainele îmbrăcate.

  • EN ISO 12402-3: veste de salvare 2006 (nivel 150)

Flotabilitate maximă de 150 Newton. Potrivit atât pentru înotători buni, cât și pentru cei care nu știu să înoate. Această vesta este sigură pentru oamenii în stare de inconștiență în orice circumstanță. Dacă purtați și haine rezistente la apă, starea de inconștiență poate fi mai limitată.

  • EN ISO 12402-2: veste de salvare 2006 (nivel 275)

Flotabilitate maximă de 275 Newton. Potrivit atât pentru înotători, cât și pentru cei care nu pot înota, în largul mării și în condiții meteorologice extrem de severe. Aceste veste sunt, de asemenea, potrivite pentru purtătorii de îmbrăcăminte rezistentă la apă și este perfect sigură, chiar și pentru oamenii în stare de inconștiență, în aproape toate condițiile meteorologice.

Veste de trafic

Gama noastra de veste de trafic conține veste cu diferit tip de guler, în culorile galben si portocaliu fluo. Dimensiunile variaza de la S până la 4XL. Avem, de asemenea, veste de trafic pentru copii, de la 3 până la 14 ani (inclus). Aceste veste respectă standardul EN 1150 pentru îmbrăcămintea de protecție cu vizibilitate ridicată la nivel non-profesional.