Afișați rezultatele

Igienă

În timpul desfășurării diferitelor activități, pielea trebuie protejată. Agenții periculoși pot varia de la lumină, la poluare puternică datorată uleiului, grăsimii, funinginii, contaminării microbiene, stresului UV, până la riscurile sudării electrice. Folosind mijloacele potrivite pentru igiena și îngrijirea personală, puteți asigura o protecție adecvată a pielii. În plus, gama noastră include diverse produse de curățare, astfel încât să puteți menține, de asemenea, igiena ocupațională alături de igiena personală.
citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
165 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
165 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Igienă

Produsele din gama noastră pentru protejarea pielii de agenții agresivi variază de la protecția pielii la curățare, dozatoarele de săpun, hârtia igienică, până la absorbanți. Totul pentru a menține înalta igiena la locul muncii. Igiena este un lucru important în fiecare companie, pentru că îngrijirea personală este importantă cât cea în mediul de lucru. Prin folosirea produselor potrivite, se reduce riscul de răspândire a bolilor sau alte probleme de sănătate. Igiena la locul muncii se menține prin curățarea mediului de lucru, a materialelor folosite și prin îngrijirea personală.

Igiena la locul de muncă

Igiena este la fel de importantă la locul de muncă ca și acasă. În timpul diverselor activități, se poate lucra cu substanțe nocive și / sau toxice. Un mediu de lucru curat asigură angajați motivați, reduce riscurile și le face mai vizibile. Cu cât se menține mai mult igiena la locul muncii, cu atât este mai redus riscul ca angajații să contracteze boli sau infecții. Igiena ocupațională trebuie să asigure, în primul rând, că substanțele nocive să fie blocate. Contactul cu substanțele periculoase trebuie limitat cât mai mult posibil, de exemplu prin plasarea unui ventilator astfel încât aerul să fie bine ventilat. De asemenea, asigurați-vă ca sunt folosite semnalele de avertizare potrivite, indicând, de exemplu, că există substanțe toxice.

Curățenia

Pentru a păstra înaltă igiena, trebuie să vă spălați mâinile înainte de a mânca, după o vizită la toaletă, sau dacă ați vărsat substanțe periculoase. În privința asta, dispunem de diferite articole de curățare din gama noastră, cum ar fi absorbanții și produsele pentru protecția și curățarea mâinilor. Rețineți că unele substanțe, cum ar fi benzina și solvenții, pot fi absorbite rapid prin piele și au un efect nociv și toxic. Alte substanțe, cum ar fi terebentina și benzina, degresează pielea: prin urmare, pielea oferă o protecție mai mică și se pot dezvolta rapid eczeme. Vă sfătuim ferm să nu spălați mâinile cu benzină sau cu terebentină, sau substanțe asemănătoare. Utilizați cel mult o cârpă curată pe care o imersați într-un solvent care nu este absorbit de piele și care degresează pielea cât mai puțin posibil, precum detergenții de curățare a mâinilor.