Afișați rezultatele

Săpun de mâini

Indiferent de munca dvs., este important ca mâinile și pielea să fie bine curățate. Detergenții pentru mâini cu putere de curățare ușoară pentru îndepărtarea uleiurilor rezistente (poluante grele, minerale, sau de lubrifiere), grăsimii, grafitului, prafului de metal și funinginei. Vedeți mai jos distribuitoarele noastre de săpun de mâini care sunt potrivite pentru dvs.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
11 produs (e)
11 produs (e)

Săpun de mâini

Detergenții nostri de mâini au pH neutru, un parfum lejer, un nivel de detergenta optimal si o buna compatibilitate cu pielea. Săpunurile noastre sunt potrivite pentru mai multe medii de lucru. Ele trebuie aplicate pe pielea umedă și apoi răspândite bine; apoi, mâinile trebuiesc spălate, astfel încât să nu rămână detergent pe piele. Vă sfătuim să vă spălați pe mâini cel puțin la începutul zilei și la sfârșitul perioadei de lucru - și, desigur, între timp, dacă este necesar.

Curățarea pielii

De asemenea, gama noastra include diferite săpunuri pentru a curăța porii de murdărie, grăsimi și uleiuri. Acest lucru este posibil, deoarece aceste săpunuri conțin substanțe specifice (precum esența boabelor de porumb), care pot curăța bine pielea de cerneluri, bitum, adezivi, solvenți, uleiuri, grăsime și murdărie. Curățarea pielii cu esența boabelor de porumb curata optimal fără a deteriora pielea, și fără a polua mediul înconjurător deoarece este biodegradabil. Avem diferite produse de curățare a pielii în gama noastră pentru medii industriale.

Reumplerea dozatorului de săpun

Reaprovizionarea dozatorului de săpun este ușor de efectuat. În fișa tehnică a fiecărui distribuitor, sunt informații suplimentare despre reumplere și, eventual, sunt indicate cartușele de schimb corespunzătoare. Reumplerea dozatorului este economică. O doză mică de săpun este deja suficientă pentru eliminarea eficientă a contaminanților din mediul de lucru.