Afișați rezultatele

Dispenser mănuși

Dispenserele sunt igienice și ușor de folosit. Oferim o gamă largă de dozatoare, cum ar fi cele de hârtie sau de săpun. Sunt ideale pentru agățarea pe perete în locuri unde sapunul sau prosoapele trebuie să fie ușor accesibile.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
35 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
35 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dispenser mănuși

Cu un distribuitor, economisiți timp și creșteți igiena în mediul de lucru. Datorită dispenserului aveți ștergătoarele și hârtia aranjate într-un loc convenabil. Dozatoarele sunt folosite aproape în orice mediu de lucru, inclusiv cel sanitar. Cele mai cunoscute sunt, desigur, dozatorul de săpun și distribuitorul de hârtie, dar exisă dispensere și pentru prosoape pliabile, role de prosop, hârtie de lustruit, role de midi și multe altele. Prin utilizarea unui distribuitor, consumabilele de zi cu zi sunt depozitate cu ușurință și spațiul de lucru rămâne îngrijit și ordonat.

Distribuitor de hârtie

Combinația corectă de dozatoare și de încărcare vă economisește timpul de întreținere, reduce cantitatea de deșeuri și oferă utilizatorului final o experiență plăcută. Designul funcțional formează baza dozatoarelor noastre și vizează utilizarea ușoară și intuitivă, întreținerea și reumplerea. Mai jos este o prezentare generală a dozatorului pe care îl puteți utiliza pentru alimentarea rulourilor de hârtie sau a săpunului, a rolelor de toaletă și a rolelor de curățare. În toate dozatoarele de hârtie, hârtia iese din partea inferioară a dozatorului, în mod igienic. Spre deosebire de distribuitorul de prosoape, distribuitorul de prosopuri care funcționeaza ca un rol. Sunt disponibile dispensere de la care care puteți rupe singur hârtia, cu o pârghie sau un senzor. Senzorul funcționează automat prin mutarea mâinii în fața acestuia.

Dozator de săpun

Avem dispensere manuale pentru uz profesional în medii industriale și publice. Gama noastră unică de distribuitoare de săpun funționează cu cartușe închise, etanșe de 1, 2 sau 4 Litri. Pentru reîncărcare pot fi folosite produsele de îngrijire a pielii Deb Stoko sau Swarfega, sub formă de cartușe. Prin apăsarea butonului ușor de utilizat, se emite o doză optimă și controlată de produs. Dozatoarele noastre de săpun funcționează folosind cartușe de schimb oportune. Cartușele goale pot fi înlocuite în câteva secunde. În plus, avem în catalog și un multi-dispenser pentru mai multe tipuri de săpun. Acestea sunt montate pe o placă ușoară și oferă tot necesarul pentru o piele curată și sănătoasă, într-o singură locație.