Afișați rezultatele

Prosoape

Puteți vedea prosoapele din catalogul nostru mai jos. Gama noastră include prosoape din bumbac, dar si role de hârtie Z și CZ. Prosoapele de hârtie sunt îndoite unul peste altul, astfel încât un prosop pliat să iasă din dozator de fiecare dată când luați unul. De exemplu, prosoapele din folie Z sunt îndoite în jumătate, astfel ca folia următoare să fie gata de utilizare atunci când se ia extrage un prosop. Acest lucru este igienic deoarece aveți doar contact cu foaia pe care o utilizați.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
4 produs (e)
4 produs (e)

Prosoape

Prosoapele pot fi folosite în mai multe scopuri. De exemplu, locul de muncă poate fi curățat cu un prosop, la fel ca lichidul vărsat; și mâinile pot fi, de asemenea, curățate sau uscate pe un prosop. Vizitatorii și angajații la locul de muncă ar trebui întotdeauna să-și usuce mâinile. Acest lucru reduce riscul de boli difuzare a bolilor, infecțiilor și, consecvent, sporește productivitatea. Prosoapele din bumbac nu lasă deșeuri în urmă, dar trebuie spălate în mod regular, în funcție de numărul de persoane care le folosesc. În schimb, prosoapele pliate din hărtie sunt de unică folosintă, igienice (pentru ca sunt proiectate astfel încât să atingeți numai foaia pe care o folosiți) și trebuiesc doar re-încărcate in distribuitoare.

Prosoape pliabile

Cu cât este mai stratificat prosopul, cu cât este mai moale și cu cât este mai rezistent. În cazul în care prosoapele pliante au o suprafață mai mare, veți fi nevoiți să folosiți mai puține. Sub descrierea fiecărui pachet de prosoape este indicat, dacă este cazul, care distribuitor este cel mai potrivit, astfel încât să puteți cumpăra cu ușurință produsele adecvate necesităților dvs. Prosoapele pliabile pot fi folosite precum cârpe de curățat, batiste, șervețele sau pur si simplu pentru a vă usca mâinile.

Celuloză în 2 straturi

De asemenea, avem prosoape de hârtie din 2 straturi de celuloză. Aceasta înseamnă că prosoapele au fost produse 100% din celuloză nouă. Cele două straturi sunt lipite împreună, ceea ce crește rezistența hârtiei și când este umedă.