Oferim temporar produse online, pentru care putem garanta stoc. Pentru alte produse (respiratorii, protecția capului și a ochilor și a feței), vă rugăm să contactați per e-mail sau telefonic. 

Sistemul de gestionare KMS

Vrem ca procesul de cumpărare să fie cât mai clar si simplu posibil pentru client. De aceea avem un sistem de management pentru achiziționarea îmbracamintei de lucru (KMS). Acest sistem vă oferă o panoramă clara a sortimentului nostru, a bugetului și a prețurilor corespunzatoare. Comandarea și gestionarea stocului de EIP este redusă la un proces foarte simplu. Sistemul KMS este un serviciu gratuit pe care vi-l oferim, și care vă ajută să economisiți bani și timp.

Comenzi de EIP simple

Precum companie, puteți folosi sistemul nostru KMS. Puteți personaliza pagina companiei, și aceasta va fi recunoscută în cadrul organizației. Puteți, de asemenea, să configurați EIP-ul preferat, astfel încât angajații dvs. să nu se piardă în gama noastră largă de produse, și să comande articolele adecvate pentru organizația dvs. Toți angajații se pot conecta cu ușurință la acest sistem, și pot comanda EIP nou de la propriul domiciliu. Puteți stabili un buget, și puteți avea o panoramică pe toate comenzile din sistem. KMS a fost dezvoltat pentru a facilita organizarea, observarea cheltuielilor și procesul de achiziționare. Cu acest sistem, procesele de comandă și livrare sunt accelerate.

Toate comenzile într-o vedere de ansamblu

În sistemul KMS, toate datele angajaților sunt stocate în siguranță. Numai reprezentantul companiei și angajații (fiecare pentru sine) pot vedea aceste date. Chiar și talia / mărimea angajaților poate fi introdusă în sistem, astfel încât timpul comenzilor să fie ulterior scurtat. Angajații pot să-și comande EIP-ul individual, pe cont propriu, dar și compania poate efectua comenzi. Datorită vederii de ansamblu simplă și clară, puteți observa ce a fost comandat, costurile suportate, și dacă acea comandă se încadrează în bugetul prestabilit. Astfel, este ușor să vedeți în mod clar cheltuielile pentru EIP.

Rapoarte clare

Comenzile nu mai trebuie comunicate prin telefon sau nu sunt transferate de la Excel sau de la un alt sistem, totul poate fi privit separat pe angajat și în mod clar aranjat în întreaga organizație. Atât din punct de vedere administrativ, aceasta este mai ușor de gestionat, dar această metodă este, de asemenea, mai puțin predispusă la erori. KMS oferă posibilitatea de a vizualiza rapoarte clare. În acest fel, puteți vedea cu ușurință și unde consumul se află în cadrul organizației dvs. și când a fost plasată o comandă.

Doriți sistemul KMS pentru compania dvs.?

Ești curios de posibilitățile organizației tale? Pentru a putea plasa comenzile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă spunem mai multe. Acest lucru se poate face apelând 0473 - 55 98 47 sau trimiteți-ne un e-mail la [e-mail protejat].