Oferim temporar produse online, pentru care putem garanta stoc. Pentru alte produse (respiratorii, protecția capului și a ochilor și a feței), vă rugăm să contactați per e-mail sau telefonic.

Despre noi

Misiunea noastră:

Să permitem cât mai multor persoane să folosească EIP-ul adecvat, aplicându-l corect. Îmbunătățirea calității muncii se efectueaza într-un mediu de lucru sigur, respectând mediul, individul și societatea.

Despre noi:

PBMonline.be este un ghișeu unic (OSS - One Stop Shop) pentru companii mici/mijlocii, asociații și autorități locale. Vindem doar B2B. PBMonline.be este o companie online, dar care poate intra in contact personal cu clientii. Site-ul web este structurat optimal, astfel incât să vă ajute să alegeți produsele corecte. Odată ce ați efectuat comanda, vă putem vizita cu plăcere pentru a vă sfătui detaliat in achiziționarea EIP-ului de care necesitați (desigur, dacă apreciați acest lucru).

Îngrijorarile noastre

PBMonline.be vrea să vă degajeze cât mai mult posibil. Facem asta cu principiul "rapiditate, eficiență și așteptare". "Rapiditate și eficiență", deoarece site-ul combinat cu serviciul nostru vă asigură obținerea rapidă si eficientă a informațiilor de care aveți nevoie. "Așteptare" pentru că noi așteptăm decizia finală a clientului. La nivel practic, acest motto înseamnă: comandați, PBMonline.be face restul și vă informează în mod proactiv despre comanda dvs.