Oferim temporar produse online, pentru care putem garanta stoc. Pentru alte produse (respiratorii, protecția capului și a ochilor și a feței), vă rugăm să contactați per e-mail sau telefonic. 

Despre noi

Misiunea noastră:

Să permitem cât mai multor persoane să folosească EIP-ul adecvat, aplicându-l corect. Îmbunătățirea calității muncii se efectueaza într-un mediu de lucru sigur, respectând mediul, individul și societatea.

Despre noi:

<a href="http://PBMonline.be" data-no-instant="">PBMonline.be</a> este un ghișeu unic (OSS - One Stop Shop) pentru companii mici/mijlocii, asociații și autorități locale. Vindem doar B2B. PBMonline.be este o companie online, dar care poate intra in contact personal cu clientii. Site-ul web este structurat optimal, astfel incât să vă ajute să alegeți produsele corecte. Odată ce ați efectuat comanda, vă putem vizita cu plăcere pentru a vă sfătui detaliat in achiziționarea EIP-ului de care necesitați (desigur, dacă apreciați acest lucru).

Îngrijorarile noastre 

<a href="http://PBMonline.be" data-no-instant="">PBMonline.be</a> vrea să vă degajeze cât mai mult posibil. Facem asta cu principiul "rapiditate, eficiență și așteptare". "Rapiditate și eficiență", deoarece site-ul combinat cu serviciul nostru vă asigură obținerea rapidă si eficientă a informațiilor de care aveți nevoie. "Așteptare" pentru că noi așteptăm decizia finală a clientului. La nivel practic, acest motto înseamnă: comandați, PBMonline.be face restul și vă informează în mod proactiv despre comanda dvs.