Afișați rezultatele

Primul ajutor - CEDERROTH

Din păcate, pe lângă toate echipamentele de protecție individuală și măsurile de siguranță, există întotdeauna o șansă de accident. Un accident în care este necesar primul ajutor pentru accidente (prim ajutor) poate apărea întotdeauna. Conform Legii privind condițiile de muncă, o societate este obligată să ia măsuri în domeniul serviciilor de urgență ale companiilor, iar primul ajutor face parte din aceasta. Gândiți-vă la patch-uri, bandaje și dușuri pentru ochi / față.

citeşte mai mult

Cu ce ​​vă putem ajuta?

Descoperiți toate prețurile imediat și profitați de avantajul dvs.

Nu ai cont?
27 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
27 produs (e)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mijloace de prim ajutor

Nimeni nu vrea să fie lăsat cu mâna goală într-un accident. Prin mijloacele potrivite și cunoștințele corecte pot fi acționate rapid pe podeaua de lucru și cineva poate fi ajutat. Timpul este costisitor în accidente și, în unele cazuri, fiecare secundă contează, de aceea este important să ai dreptul de prim ajutor în companie. Produsele din această categorie sunt indispensabile în fiecare companie, de exemplu elemente de bază, cum ar fi patch-urile până la dușurile pentru ochi / față. Totul pentru siguranță.

Primul ajutor

Elementele de prim ajutor pot fi necesare pentru o tulburare bruscă a situației de sănătate ca urmare a unui accident, a unei boli, a unui pericol de înecare, dar și a expunerii la influențe dăunătoare. Este nevoie de un timp înainte ca ambulanța să fie prezentă în caz de accident și pot apărea uneori mai multe daune pe parcursul timpului. Prin urmare, este important să se ia imediat măsuri în primele secunde și ca primul ajutor să fie acordat la fața locului cât mai curând posibil.

BHV valiza

Un alt nume pentru kitul de prim ajutor / valiza este valiza BHV. Acest lucru este obligatoriu pentru companii. Acest caz este împărțit în module astfel încât materialul necesar să fie găsit rapid. O valiză BHV este folosită de oameni care au făcut un prim ajutor sau curs BHV. Avem diferite pentru prim ajutor dressinguricum ar fi pentru camioane sau BHV. Acest valiză este sigilat astfel încât toți cei de la magazin să știe că în acest caz nu lipsește nimic. Este înțelept să verificați valiza în fiecare an pentru perioada de valabilitate a produselor, dar acest lucru nu este obligatoriu. Cele mai multe pansamente au un termen de valabilitate de aproximativ 4 ani.